St. okt 23rd, 2024

Mladá doktorka zo seriálu Dr. House? Aj dnes stojí za to!

Dr. House

Seriál Dr. House je dodnes veľmi obľúbený. Okrem hlavného hrdinu, sarkastického doktora Gregoryho Housea, v deji sledujeme aj ďalších z nemocničného prostredia. A medzi nimi aj dobre vyzerajúcu doktorku Cameronovú, ktorá dokáže okúzliť aj v roku 2024.

Jennifer Morrison zo seriálu Dr. House

Seriál z lekárskeho prostredia sa začal natáčať v roku 2004 a posledná ôsma séria sa dostala na svetlo sveta a televíznych obrazoviek v roku 2012.

Odvtedy uplynulo už naozaj dosť času a Jennifer Morrison, predstaviteľka Dr. Cameronovej, má už po 40-tke (má 44 rokov). Myslíte si však, že je to na nej nejako vidno? Omyl!

Doktorka zo seriálu Dr.House sa totiž pravidelným cvičením udržiava stále vo forme. Preto pohľad na ňu aj dnes stojí za to. Jasným dôkazom toho sú zábery nižšie, ktoré o nestarnúcej kráse obľúbenej seriálovej hrdinky presvedčia každého!

Sympatická herečka ako doktorka Cameronová v Dr. House

Dr.House - Jennifer Morrison
Jennifer Morrison v seriáli Dr. House.

Jennifer Morrison teraz

Okrem seriálu Dr. House sa Jennifer objavila aj v desiatkach filmov, z tých známejších spomeňme napríklad Pán a pani Smithovci (2005), Star Trek (2009 a 2013), Bojovník: Brat proti bratovi (2011)) alebo The Report (2019).

Je na nej zaujímavé a obdivuhodné aj to, že sa ako herečka dokázala presadiť hneď vo viacerých známych seriáloch. Okrem Dr. House a iných sú to napr. Ako som spoznal vašu matku, Bylo, nebylo alebo This is us (Toto sme my).

Foto: Instagram/jennifermorrison, YouTube

Views: 6

Related Post