Ut. okt 22nd, 2024

„Som cougar, ktorá miluje spávať s mladšími. Rajcujú ma 2 veci.“

som cougar

„Som cougar,“ hlási o sebe tvorkyňa obsahu pre dospelých Sandra Lyn. Tá nedávno svojim sledovateľom prezradila, že miluje spávať s mladšími. Vzrušujú ju najmä dve veci!

Bloncka Sandra Lyn je 49-ročná modelka. Je známa na online platformách ako sú napríklad Instagram, Twitter (po novom X) alebo Only Fans.

Svojim fanúšikom sa už dávnejšie zverila, že má rada mladších. Často ju vraj balia aj priatelia alebo známi jej 22-ročného syna.

Ona sama nedávno deklarovala, že randí aj s mužmi, ktorí sú o dve dekády mladší od nej. Naposledy mala pre zmenu 28-ročného nápadníka, ktorý ju zbalil v práci.

Nedávno sa svojim followerom Sandra zdôverila, že na mužoch vek nehrá hlavnú rolu, aj keď preferuje mladších. Podľa nej sú ale dve iné veci najzásadnejšie, ktoré ju zaujímajú a vraj aj rajcujú najviac.

Táto žena o sebe hrdo vyhlasuje „som cougar“ (v preklade puma – označenie pre staršie atraktívne ženy).

Na mužoch sú podľa nej najdôležitejšie úsmev a zmysel pre humor. Práve tieto dve „vlastnosti“ označuje za najviac atraktívne u chlapského pokolenia.

Napríklad na Insta má cez 220 tisíc priaznivcov. Jej kontent je naozaj rôznorodý, takže ak niekoho z vás zaujala viac, na konci článku nájdete odkaz na jej profil na tejto sociálnej sieti.

Zdroj: Daily Star | Foto: Instagram/Ms_sandralyn

Views: 7

Related Post