St. okt 23rd, 2024

Too much? Modelka pre dospelých má vytetované „Choke me“ na krku!

choke me

Relatívne populárna modelka pre dospelých nedávno v podcaste priznala, že ľudia sa jej boja. Je známa svojimi tetovaniami po celom tele. Napríklad aj na tvári, či na krku, kde má vykérovaný nápis Choke me (Dus ma).

Chantal Danielle je americká tattoo modelka. Poznajú ju najmä ako dievča, ktoré má na krku vytetované „Choke me“, ale je tiež niekedy prezývaná aj Vikingská barbie.

Okrem toho pracuje aj ako tattoo modelka pre dospelých. Preslávila sa práve Choke me tetovaním. Choke znamená v angličtine dusiť sa, takže jej tetovanie na krku hovorí: „Dus ma“ alebo ak chcete „škrť ma“.

Nedávno bola hosťom v podcaste Pillow Talk, kde sa vyjadrila o svojich tetovaniach na tvári. „Ľudia mi vždy hovoria ‚Nikdy nebudeš mať bežnú prácu s tetovaním na tvári,‘ ale ja som mala bežnú prácu s tetovaním na tvári.“

choke me

Chantal ďalej uviedla, že prvé tetovanie na tvári bolo maličké srdiečko. Za jej najkontroverznejšiu kérku však môžeme smelo označiť práve spomínaný nápis „Dus ma“.

O ňom modelka povedala: „Jednu noc som ležala v posteli a pomyslela som si ‚vieš, čo by bolo naozaj bláznivé tetovanie? Keby som mala „Dus ma“ priamo pod bradou,“ a je to tam.“

Žena s tetovaním Choke me, ktorú prezývajú aj Viking barbie

Zdroj: Pillow Talk | Foto: Instagram/Chantal_danielle

Views: 2

Related Post