St. okt 23rd, 2024

Nová technika: Žena sa nevyspí s mužom, kým na ňu neminie 2000 eur!

neminie 2000 eur

Všetci poznáme tradičné pravidlo troch rande. To však podľa odborníčky na vzťahy už dávno neplatí. Predstavila novú techniku, podľa ktorej sa ženy nevyspia s mužom, pokiaľ na ňu dotyčný neminie 2000 eur. Poďme ale postupne od začiatku.

Spomínané pravidlo troch rande bolo v posledných rokoch zaužívaným termínom najmä vo filmoch a seriáloch, vďaka čomu sa podvedome prenieslo aj do spoločnosti. Digitálna doba je však plná zmien a aj svet randenia je dnes už úplne iný, než kedysi.

Jana Hocking je odborníčka na vzťahy, ktorá publikuje svoje články napríklad na webe Newc.com.au. V jednom z tých nedávnych, ktorý vyšiel 2. novembra 2023, sa venovala tematike randenie s pravidlom 2000.

Podľa tejto dating expertky sa toťiž sociálnymi sieťami začala šíriť nová technika v podaní niektorých žien. Tie sa rozhodli, že sa s mužom nevyspia dovtedy, kým na ne neminie 2000 eur. V prepočte na našu menu, samozrejme. V USA je to pravidlo 2000 dolárov, napríklad vo Veľkej Británii pravidlo 2000 libier.

Jana sa vo svojom článku pozrela aj na pozitíva tejto techniky. Ako prvé uviedla: „Ak je chlap ochotný chodiť na dosť rande, aby si zaručil 2 000 dolárov z vlastného vrecka, potom je tu reálna šanca, že do teba správne investuje,“ napísala vo svojom článku.

„Druhý dôvod, prečo sa mi toto pravidlo páči, a myslím si, že je to najdôležitejšie, je trávenie takého množstva času spolu bez toho, aby sme sa nechali rozptyľovať nahotou, čo nám vlastne môže pomôcť dostať všetky tie neduhy z cesty pekne a skoro,“ pokračuje expertka na vzťahy.

Iný odborník na vzťahy sa vyjadril, že takáto teória je vhodná nanajvýš pre mimoriadne bohatých ľudí. Bežne zarábajúci muži by ju mali radšej zvážiť. Aký je váš názor? Podeľte sa s nami v komentároch.

neminie 2000 eur

Zdroj: New.com.au, Lad Bible | Foto: Instagram/JanaHocking, Pixabay.com

Views: 4

Related Post