Pi. okt 25th, 2024

Frajerovi našla druhú prácu, aby ona mohla zostať doma bez roboty

Naozaj netradičný príbeh sa stal jednému chlapíkovi. Keď jeho milovaná priateľka stratila prácu, ukázala sa ako poriadne toxická osobnosť. Na sociálnej sieti Reddit sa anonymný muž podelil o príbeh zo svojho života, konkrétne zo svojho vzťahu. Jeho priateľka jedného dňa stratila prácu a rozhodla sa na to zareagovať svojsky.

Jej navrhovaným riešením bolo, aby si priateľ našiel druhú prácu a ona mohla zostať doma a byť „domácou priateľkou“, v angličtine „stay home girlfriend“.

Hoci obetavý priateľ túto taktiku na chvíľu vyskúšal, po istom čase mu predsa len došlo, že takto dlhodobo nemôže fungovať. Keď priateľku žiadal, aby si aj ona našla prácu, jej najčastejšia odpoveď bola, že momentálne nie je v ponuke žiadny dobrý job.

couple sitting near trees during golden hour

Ďalší dôvod, prečo sa kočka rozhodla, že nemôže pracovať (stále nemala žiadny príjem) bolo to, že vraj kolegovia v predchádzajúcich zamestnaniach boli toxickí a vysávali z nej energiu.

Keď priateľovi pretiekol povestný pohár trpezlivosti, oznámil jej, že buď si nájde prácu alebo sa s ňou rozíde. Jej odpoveď bola, že muži sú predsa povinní postarať sa o svoje partnerky.

Aké mal tento príbeh pokračovanie, to nateraz nevieme. Zostáva nám len dúfať, že chudák chalan neťahá už tri roboty, kým jeho „home stay girlfriend“ stále funguje doma bez príjmu.

Zdroj: Reddit, DailyStar.co.uk

Views: 70

Related Post

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *