St. okt 23rd, 2024

Blonďavá odborníčka hlási, že väčšina mužov „souloží“ nesprávne

Jedno zo základných pravidiel chlapského sveta hovorí, že ak to nevieš, tak to nerob. Austrálska odborníčka na randenie, vzťahy, intimitu a veci s tým súvisiace ale tvrdí, že väčšina mužov nevie, ako správne „souložiť“. Kde teda podľa nej robia páni najčastejšiu chybu? Prečítajte si dnešný článok na túto tému a urobte si názor sami.

Spomínanou odborníčkou je Austrálčanka menom Jana Hocking. Tá si získava (nielen online) popularitu ako expertka na zoznamovanie, randenie a vzťahy všeobecne, čo sa týka aj intimity partnerov. A práve v tomto smere má jednu veľkú radu pre mužské pokolenie.

Jana vo svojom blogovom príspevku na webe News.Com.au položila čitateľkám otázku, či by boli radšej, keby chlap vydržal v spálni 30 sekúnd alebo jednu hodinu. Možno to niekoho prekvapí, ale väčšina zástupkýň nežnejšieho pohlavia vraj uprednostňuje spomenutú polminútu.

Mnohé dámy berú takéto rýchle mužské vyvrcholenie ako kompliment. Odborníčka sa s týmto názorom taktiež stotožňuje a informuje mužov, že prevažná väčšina žien dáva v prípade intímnych radovánok prednosť kvalite pred kvantitou. Či už je ale naozaj 30 sekúnd kvalitný výkon (bez ohľadu na pohlavie), to už nechávame na posúdení každého z vás, haha.

Najväčšou chybou, ktorú muži podľa Jany v posteli najčastejšie robia, je dlhý a nudný „maratón“. Expertka radí, že muži by mali viac dbať na predohru a skúšať svoju partnerku potešiť napríklad nečakanými rýchlovkami aj na iných miestach a podobne.

Takže si to zhrňme. Keď niektorý kovboj bude najbližšie „strieľať“ rýchlejšie, než mal pôvodne v pláne, dokáže to „uhrať do autu“ s vysvetlením, že je to pre ženu vlastne kompliment. Nemáte začo, boys. Ak by sa partnerka medzičasom dokončiť nestihla, potom treba dať na radu expertky, zmeniť lokalitu a dopriať si druhé (rýchle) kolo tam.

Mimochodom, o Jane sme už mali článok aj pred pár mesiacmi. Vtedy predstavila novú techniku randenia, kedy sa žena nevyspí s mužom, kým na ňu neminie 2000 eur. Samotná odborníčka na vzťahy má napríklad na Instagrame cca 40 tisíc followerov, odkaz na jej Insta profil nájdete na konci článku.

Zdroj: News.com.au | Foto: Instagram/JanaHocking

Views: 193

Related Post

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *