St. okt 23rd, 2024

Točil erotickú scénu: Strápnil sa, rozplakal a zavolal mamičke!

Elsa Jean je 27-ročná kočka z amerického Ohia. Tá sa podelila o jednu naozaj netradičnú príhodu s borcom, ktorý natáčanie pred kamerou vôbec nezvládol.

Spomínaná Elsa Jean začínala svojho času ako modelka pre Playboy, dnes je známa z filmov pre dospelých. Pekná bloncka dokonca patrí medzi najobsadzovanejšie a najvyhľadávanejšie héérečky 18+.

V podcaste Holly Randal si Elsa zaspomínala na najhoršiu spomienku z natáčania. Spomenula si na borca, ktorý nabehol na scénu ako drsný kovboj, ale skončil v rohu a s plačom volal mamičke.

Elsa Jean povedala, že sa to udialo raz v Las Vegas. Mala natáčať scénu so spomínaným borcom a ešte jedným dievčaťom. Hneď na úvod si to chalan u nej pokazil nejakými nevhodnými poznámkami.

Neskôr ho Elsa upozornila, aby si dával pozor, nech nevyvrcholí príliš skoro. Čo čert nechcel, presne to sa stalo. Hoci sa vraj ona aj druhá herečka následne snažili, aby bol chalan opäť pripravený na výkon, nedarilo sa im to.

Celá trápna situácia vyvrcholila tým, že týpek obom herečkám vynadal. Povedal im, že to je ich úloha, aby mu znova zdvihli „vlajku“. Stále sa to ale nedarilo a tým pádom nebolo možné pokračovať v natáčaní.

Elsa uviedla, že spomínaný boreček neskôr opustil natáčací pľac veľmi rozrušený. Neskôr ho našli v rohu druhej miestnosti, ako s plačom volal svojej mame.

Nuž, keď ti péčková herečka pri fajke povie, aby si nevyvrcholil príliš skoro, asi je lepšie nebrať toto varovanie na ľahkú váhu.

Zdroj: Holly Randal | Foto: Instagram/ElsaJean

Views: 0

Related Post