St. okt 23rd, 2024

Vytetovala si frajerove meno na čelo: Prečítajte si, prečo to neľutuje!

frajerove meno na čelo

Poľská influencerka sa rozhodla pre netradičný krok. Nechala si vytetovať frajerove meno na čelo. Prečítajte si viac o tomto jej rozhodnutí.

Ana Stanskovsky je Poľka, ktorá však v mladosti striedavo žila aj v USA. Od roku 2017 býva v Los Angeles. 27-ročná Ana má na Instagrame cez 100 tisíc fanúšikov.

Tých teraz prekvapila najnovším video príspevkom, na ktorom sa pochválila tetovaním. Nechala si zvečniť frajerove meno na čelo. Mnohí jej followeri jej písali, že raz príde čas, kedy sa táto kérka jej novému priateľovi nebude páčiť.

Samotná Ana to však cíti inak: „Všetci mi hovorili, že to budem ľutovať a zakaždým, keď sa pozriem do zrkadla, som taká…som zamilovaná,“ ​​povedala v novom videu.

Rodáčka od našich severných susedov verí, že takéto tetovanie je prejavom lásky. „Takže si myslím, že ak si tvoja priateľka nechce vytetovať tvoje meno na tvár, musíš si nájsť novú priateľku, pretože si nemyslím, že ťa miluje.Takto prejavuješ svoju lásku,“ vyhlásila.

„Milujem to. Milujem to. Určite to nebudem ľutovať…ako toto môžem ľutovať, je to krásne,“ dodala na záver. Mnoho ľudí ju obvinilo z toho, že tetovanie nie je pravé, ona však tvrdí, že je naozaj skutočné.

frajerove meno na čelo

Zdroj: Lad Bible | Foto|Video: Instagram/AnaStanskovsky

Views: 0

Related Post