Ut. okt 22nd, 2024

Vyspala sa s 300 ľuďmi za rok: Teraz má novú výzvu!

300

Jedna kočka z Austrálie sa okrem iného verejne spopularizovala svojim výrokom. Vyspala sa za jeden kalendárny rok s 300 rôznymi ľuďmi. Teraz má novú výzvu a už sa do nej aj pustila!

Annie Knight je 26-ročná Austrálčanka, ktorá sa preslávila tvorením kontentu na webe pre dospelých Only Fans. Neskôr sa stala známou aj vďaka svojmu vyhláseniu, že za rok sa vyspala s 300 rôznymi ľuďmi. Áno, nielen mužmi, lebo v tom boli aj ženy.

Teraz si táto žienka dala nový cieľ vo svojom osobnom živote a tým je randenie. Podľa vlastných slov doteraz mala normálne rande priemerne tak trikrát do roka a chce to zmeniť.

Na svojich platformách zverejnila aj novú challenge s názvom 52 rande za 52 týždňov. Jej plány s romantickými stretávkami však zatiaľ nevychádzajú úplne podľa predstáv.

Pre britský Daily Star sa napríklad vyjadrila, že niektorí muži boli počas rande nepríjemní k čašníkom. Iní jej zase posielali fejkové fotky alebo klamali o svojej váhe.

Austrálčanka priznáva, že je „veľmi vyberavá“. Zatiaľ je však päť chlapov, s ktorými išla aj na druhé rande.

Dokonca bola Annie aj na niekoľkých tretích stretnutiach. Všetci sme v napätí, ako sa jej v novej výzve bude dariť ďalej.

300

Zdroj: Unilad.com | Foto: TikTok/Annieknight78, Instagram/Anniekknight

Views: 10

Related Post

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *