Ut. okt 22nd, 2024

Keď kovbojovi zlyhá pištol: Toto sú spôsoby liečby erektilnej dysfunkcie!

dysfunkcie

Jedna naša nemenovaná čitateľka sa nám do správy posťažovala, že ona aj jej kamarátky si všímajú jeden veľký problém pri mužoch. Ten nastáva vtedy, keď kovbojovi v najlepšom zlyhá „pištoľ. Poďme si teda prečítať, aké sú spôsoby liečby erektilnej dysfunkcie.

Erektilná dysfunkcia je zdravotný problém u mužov, kedy, ľudovo povedané, nestojí to, čo by malo. S pribúdajúcim vekom sa tento „fenomén“ stáva strašiakom nielen pre samotných chlapov, ale aj pre ich partnerky. Na webe Harvard Health sme našli 5 zásadných a prírodných spôsobov, ako túto chorobu liečiť alebo sa jej úplne vyhnúť.

Začnite s chôdzou

Pri akomkoľvek článku o tomto probléme sa dočítate, že to treba začať riešiť v prvom rade pohybom a zdravším životným štýlom. Štúdia z Harvardu uviedla, že 30 minútová prechádzka denne môže až o 41% znížiť riziko er. dysfunkcie.

Jedávajte zdravo

Hovorí sa: si to, čo ješ. Platí to aj v tomto prípade. Zdravá a vyvážená strava slúži na lepšie fungovanie celého organizmu a mužské náradie v nohaviciach nie je výnimka.

dysfunkcie

Všímajte si svoje zdravie

Venujte pozornosť zdraviu ciev. Vysoký krvný tlak, vysoká hladina cukru v krvi, vysoký cholesterol alebo vysoké triglyceridy môžu poškodiť tepny v srdci, v mozgu a viesť k problémom „tam dole na južnom fronte“.

Medicínska podpora

Keď sa u muža tieto problémy vyskytnú, mal by to konzultovať so svojim lekárom, či lekárkou. Existujú rôzne liečby, či lieky. Z tých známejších poznáme „modré tabletky“ alebo čoraz častejšie je vyhľadávaná kamagra. O tom, čo to je, sa môžete dočítať napríklad na webe Kamagralacno.sk , kde si môžete pozrieť aj širokú ponuku sortimentu.

Chudá postava

Pohyb a zdravé stravovanie sa odzrkadľujú, pochopiteľne, aj na postave muža.A tá je v tomto prípade tiež veľmi dôležitá. Štúdia z Harvardu uvádza, že muži, ktorých objem pásu bol do 81 cm, mali až o 50% menej problémov s er. dysfunkciou, než muži, ktorých obvod pásu je 100 cm a viac.

dysfunkcie

Zdroj: Harvard Health

Views: 1

Related Post

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *