St. okt 23rd, 2024

Dnes je deň bozkávania: Viete, čo je to austrálsky bozk?

austrálsky bozk

Každoročne je 6. deň v mesiaci júl venovaný bozkom, ide totiž o medzinárodný deň bozkávania. Viete, čo je to napríklad austrálsky bozk? Prekvapte ním priateľku, manželku, milenku, či kamarátku s výhodami.

Medzinárodný deň bozkávania je od roku 2006 oficiálne každý rok 6. júla. Všeobecne poznáme viacero rôznych druhov bozkov. Bozk na ruku, bozk na čelo, pusa na ústa, vzdušný bozk, francúzske bozkávanie, americký bozk atď.

Napríklad francúzske bozkávanie je s použitím jazyka, pre zmenu tzv. americký bozk je rovnako vášnivý, ale bez jazyka. Pomerne častým termínom na internete je aj tzv. austrálske bozkávanie.

Austrálsky bozk je v podstate úplne to isté ako francúzsky bozk, len s jedným „nepatrným rozdielom“. Aj v tomto prípade ide o bozkávanie jazykom. Pri austrálskom bozku však muž bozkáva ženu po francúzsky „tam dole“ na jej intímnych partiách.

Áno, austrálsky bozk je vlastne uspokojenie partnerky ústami. Pozor, austrálsky bozk je to len vtedy, keď muž takto bozkáva ženu. Keď to žena robí ústami mužovi, nie je to žiadny bozk, iba klasická fajka, hh.

Takže chlapci a dievčatá, nezabudnite v tento slávnostný deň pobozkať svojho princa, respektíve princeznú. A páni by po prečítaní tohto článku mohli svoju vyvolenú dnes prekvapiť napríklad spomenutým austrálskym bozkom. Good luck a užite si medzinárodný deň bozkávania.

austrálsky bozk

Zdroj: Quora.com | Foto: YT

Views: 16

Related Post

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *