Pi. okt 25th, 2024

To, že mám 2 „mušličky“ mi pomohlo v kariére, hlási netradičná Evelyn!

To, že mám 2 mušličky mi pomohlo v kariére, ale aj v súkromnom živote, hlási netradičná Evelyn. Túto kočku sme vám predstavili už dávnešjie, možno si ju niektorí z vás budú aj pamätať.

Evelyn Miller je 31-ročná žena z Queenslandu v Austrálii. Živí sa tvorbou erotického obsahu na platformu OF. Podľa posledných info takto zarobila cez 60 tisíc eur za rok.

Zaujímavosťou je, že Evelyn má dve „mušličky“ a tiež dve maternice. Túto svoju netradičnosť objavila pred jedenástimi rokmi ako 20-ročná. V tom období jej aj stroskotal vzťah a prešla do biznisu pre dospelých.

Sedem rokov robila eskortnú pracovníčku po celom svete a podľa vlastných slov jednu „mušličku“ využívala v práci, tú druhú v osobnom živote. Po siedmich rokoch prostitúcie presedlala na tvorbu online erotického kontentu a darí sa jej na už vyššie spomínanej platforme.

Podľa jej nedávnych vyjadrení jej však práve dva pohlavné orgány pomohli nielen v kariére, ale aj v súkromí. Prvou výhodou je podľa nej to, že keď pri ťuťu-muťu jedna z nich už nevládze alebo je už príliš citlivá, môže použiť druhú.

Výrazne jej to pomohlo najmä vtedy, keď pracovala ako spoločníčka. Vďaka svojej anomálii totiž mohla jednu využívať v práci a druhú pre priateľa, čím mu podľa nej dopriala súkromie.

„Dve vagíny mi pomohli oddeliť tieto dva aspekty môjho života… inak sa to všetko len zmieša a odlúčenie je pre mňa naozaj dôležité,“ dodala Evelyn na záver.

Zdroj: Unilad.com | Foto: Instagram/Evs_1

Views: 2

Related Post

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *