St. okt 23rd, 2024

Poslíčka pizze zavolala na s*x: Trapas s manželovou gumou!

Poslíčka pizze

Poslíčka pizze zavolala k sebe dnu, aby si užili. Dvere mu otvorila úplne nahá. Prečítajte si o jedinečnom životnom štýle bloncky menom Holly Jones.

Američanka Holly Jones má so svojim mužom Vincentom trošku netradičný a hlavne otvorený vzťah. Ona sama je podľa všetkého po väčšinu času otvorená na dva prsty ako sa hovorí, ale o tom nižšie.

Holly a Vincent sú manželia, majú však mimoriadne hobby. Tým je, že táto pekná blondínečka si to rada rozdáva s inými mužmi a viaceré z jej dobrodružstiev manžel zaznamenáva dokonca na kameru.

Ako inak, tieto nahrávky potom zverejňujú na weboch pre dospelých, takže hobby im aj pekne vynáša.

Poslíčka pizze

Netradičný manželský pár bol nedávno v populárnom podcaste Holly Randall a tam Holly (Holly Jones, o ktorej je článok) prezradila zaujímavú príhodu.

Ked je mali doručiť pizzu, manžel ju prehovoril, aby poslíčka pizze prekvapila nahá vo dverách. Tomu sa takéto privítanie zjavne páčilo a ona ho najskôr zo žartu pozvala k sebe dnu.

Poslíček životnú šancu využil a s blondínkou si užili spoločné chvíle. Jej manžel bol medzitým skrytý v garáži a všetko sa nahrávalo na video.

Poslíčka pizze ale manžel v spomínanom podcaste trošku vysmial kvôli „gume“. Keď si totiž delivery guy išiel nasadiť ochranu, vzal si jeden kus od manžela Holly. Čepička mu však bola priveľká.

Holly si zaspomínala, že na tohto istého rozvozára jedla mala šťastie ešte aj po nejakom čase, keď sa s manželom presťahovali. Čuduj sa svete, poslíčka pizze zviedla rovnakým spôsobom aj druhýkrát.

Jej manžel na margo ich netradičného vzťahu odkázal verejnosti: To, že to, čo máme a čo robíme, vám nie je pochuti, neznamená, že to, čo robíme, je zlé. Je rok 2023. Otvorte svoju myseľ a bavte sa.

Poslíčka pizze

Zdroj: YouTube/HollyRandall | Foto: Instagram/Hollyhotwifejones

Views: 0

Related Post